Contact
De route naar HSK Trias:

Vanuit Rotterdam
Komende vanuit Rotterdam neemt u de A13 richting Den Haag (afslag Rijswijk/Den Haag-Zuid nr. 7). U rijdt de A4 op in de richting Rijswijk. Na ongeveer vijf kilometer neemt u de afslag Den Haag-Zuid (Afslag 12).  Aan het einde van de afslag gaat u met de bocht mee rechtsaf (richting Wateringen). U rijdt nu op de N211/Wippolderlaan. Volg de bordjes van de Uithof! Na enkele kilometers gaat deze laan over in de Lozerlaan. Je zit nu al in de finale! Bij de verkeerslichten op de hoek van de Meppelweg sla je linksaf en dan zie je meteen links een parkeerplaats. Hier kun je de auto neer zetten (gratis). Is deze parkeerplaats vol dan rij door en kun je de auto kwijt op de parkeerplats van de Uithof (ook gratis). Bordjes wijzen je vervolgens naar de kantine van HSK Trias.

Vanuit Amsterdam
Komende vanuit Amsterdam volgt u de A4 richting Den Haag, waarna u de afslag Den Haag-Zuid neemt (afslag 12). Verder zie route vanuit Rotterdam.

Vanuit Utrecht
Komende vanuit Utrecht volgt u de A12 richting Den Haag. Op het knooppunt Prins Clausplein volgt u de A4 richting Rijswijk/Den Haag-Zuid. Na ongeveer vijf kilometer neemt u de afslag Den Haag-Zuid (Afslag 12). Verder zie route vanuit Rotterdam.


Parkeren
Er is voldoende gratis parkeer plek rond het parcours van HSK Trias!

Hieronder staat vermeld hoe u bij de permanence kunt komen.

Mocht je verder nog vragen hebben dan kun je een mail sturen naar de organisatie (Ron Mol en Marijn Schillemans). Maar ja, tegenwoordig kan je ook gewoon telefoneren met de smartphone en dat is natuurlijk veel handiger. Marijn Schillemans staat iedereen vriendelijk te woord en is bereikbaar onder nummer: 06 42439489

Wordt er niet opgenomen, spreek dan een berichtje in!


Marijn Schillemans
10 maart 2019
Kom je met de fiets?

Fiets dan bij het inrijden van de Jaap Edenweg rechtdoor. Je passeert aan je linkerhand een parkeerplaats en rijd vervolgens het fietspad op in het park. Aan de rechterzijde ga je het hek door en dan linksaf. Je komt nu vanzelf bij de kantine van HSK Trias!
Kom je met de auto?

Parkeer dan je auto op de parkeerplaats die hierboven staat aangegeven. Vervolgens fiets je naar de kantine
Vrienden van de Omloop
Vrienden van de Omloop