Onderweg
Tijdrit
Onderweg kun je deelnemen aan een tijdrit. De rit staat duidelijk aangegeven en matten van MyLaps meten je gerealiseerde tijd. In het wielercafé bij de finish zijn de resultaten live te volgen. Je kunt na binnenkomst dus meteen zien op welke plek  je bent geëindigd. Voor de eerste drie dames en de eerste drie heren hebben we een leuke prijs. De tijdrit is deze keer al na 45 km. Om omstreeks 12:30u heeft iedereen dus de tijdrit beëindigd. De prijsuitreiking is om 13:30 en zijn beschikbaar tot 17:00u.
Niet afgehaalde prijzen (m.u.v. de hoofdprijs) vervallen!

De tijdrit is dit jaar 1 km lang en vind plaats na ongeveer 45 km, dus voor de verzorgingspost bij RWC Ahoy!

Ravitaillering
Deelnemers aan de 100 km vinden onderweg een verzorgingspost. Na ongeveer 55 km kun je even op adem komen bij RWC Ahoy (Vliegveld Zestienhoven) U krijgt hier sportdrank en wat te eten. Dit jaar is de kantine open voor de toertocht. U kunt binnen op adem en op temperatuur komen! Ook is hier een EHBO post aanwezig. AUB NIET WILDPLASSEN, ER ZIJN DIT JAAR PLASZUILEN AANWEZIG.

Deelnemers aan de 50 km hebben geen tussenstop.

Parcours
De nieuwe routes staan vanaf 1 maart 2019 online en in de APP.

Pannûh!
Wat als u onderweg pech krijgt en niet meer verder kunt?
In de app staat op 10 maart een telefoonnummer dat u kunt bellen. Mocht u uw weg niet meer kunnen vervolgen dan belt u dit nummer en halen we u zo snel mogelijk op met de auto! Let op: Alleen bij échte pech komen we u ophalen. Bel dus niet bij een lekke band......

10 maart 2019
Vrienden van de Omloop
Vrienden van de Omloop