STALÛH ROS KLASSIEKÂH
Dit jaar verwelkomen we ook weer de RETRO- fietsers! Heb je een "Stalûh Ros" van voor 1987 dan ben je van harte welkom om in het retropeloton mee te fietsen! De RETRO-fietsers worden om 10:00u weggeschoten bij de start/finish rijden de 50 km route....

Ook als RETRO-fietser kom je in aanmerking voor leuke prijzen. Een "vakjury" zal de meest gesoigneerde retrorenner belonen een leuke prijs. En voor ieder Retro renner staat er een glas Kwaremont klaar in de Kwaremont caravan!

Vink op het inschrijf formulier aan dat je op een retrofiets komt, je haalt je stuurbordje dan af in de retrotent! Je dient natuurlijk wel aan de voorwaarden te voldoen:

Je fiets is dus van staal en minstens 30 jaar oud. Commandeurs zitten aan het frame of je hebt stuur- commandeurs. De kabels lopen boven het stuur langs en klik pedalen zijn uit den boze! Geschoren benen mag (het is in maart toch veel te koud voor een korte broek) maar schaamhaar is verplicht! Indien je in de kleedkamer wordt betrapt dan volgt alsnog onmiddellijke diskwalificatie!


10 maart 2019
Vrienden van de Omloop
Vrienden van de Omloop
De Masi van Joop Silvius won in 2017 de eerste prijs als mooiste retrofiets
Deze Gazelle was zo mooi dat we die een extra prijs hebben gegeven!